Tervetuloa  JOBST® tuotteiden tilausjärjestelmään!

Näiltä sivuilta voit lähettää tilauksen, löydät sekä uutuudet että tuotekohtaiset tiedot Jobstin mittatilaus- ja standardituotteista. Tilausjärjestelmä on kehitetty  tukemaan työtäsi. 

Voidaksesi tilata tuotteitamme sinun tulee kirjautua järjestelmään. Henkilökohtaisen tilisi kautta voit seurata mm. tilauksen kulkua, tilaushistoriaa ja asiakas-/potilasrekisteriäsi. Oman tilin kautta on nopea löytää aikaisempi asiakkaan/potilaan tilaus ja tehdä helposti esim. mahdollinen uusintatilaus samoilla mitoilla.

Rekisteröidy aloitussivulla oikealta löytyvän valikon kautta. Me vastaamme lähettämällä sähköpostiisi rekisteröitymiseen tarvittavat tunnukset. Jos tunnusten lähettäminen viivästyy, tarkista että vastauksemme ei ole joutunut roskapostiisi. Jos olet aiemmin rekisteröitynyt ja unohtanut salasanasi, voit selvittää sen painamalla ”unohtuiko salasana” ruutua. Ota yhteyttä, jos rekisteröitymisessä on hankaluuksia, autamme mielellämme.

Tilausjärjestelmän tilausohjeet 

Lataa ”tilausjärjestelmän tilausohjeet”

Tuote-ja tilausjärjestelmän tuki

Soita tai lähetä sähköpostia, jos tarvitset apua kaikissa tilausta koskevissa asioissa. Puheluun vastataan aina Suomen kielellä.

puh: 0102870150

Fax: 0102870151

E-mail: info.bsn.fi@essity.com 

BSN medical AB

Uggledalvägen 15

427 40 Billdal, Sverige


Rekisteröidy
Rekisteröidy tässä saadaksesi käyttäjätunnuksen sekä salasanan tilausjärjestelmään. Kun rekisteröityminen on valmis, lähetetään sinulle sähköposti, josta löytyvät sekä käyttäjätunnus että salasana.

Osoitetiedot


Rekisteröidy